American Gods Dizisi 30 Nisan'da Başlıyor


Starz kanalının merakla beklenen dizisi American Gods (Amerikan Tanrıları) 30 Nisan 2017 tarihinde ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunulacaktır.

Dizi ile ilgili gelişmeleri Türkiye fan sitesi www.americangods.club üzerinden takip edebilirsiniz. Dizinin ilk bölümünü de American Gods ilk bölüm izle linkinden 30 Nisan tarihinden itibaren izleyebilirsiniz.

İlk olarak HBO kanalında yayınlanacağı açıklanan projede; kitap ile seneryo arasında çok fazla farklılık olduğu gerekçesi ile HBO projeden vazgeçti ve Spartakus serisi ile adını duyan Starz kanalı yapımcı ile anlaşarak American Gods dizisini kendi bünyesine katmıştır.

Dizinin konusu ise; eski ve yeni tanrıların savaşında yer alan gizemli Gölge (Shadow) karakterinin maceraları ele alınacaktır. Eski kadim tanrılardan Bay Çarşamba'nın yanında çalışmaya başlayan Gölge birbirinden tehlikeli olaylar ile baş etmek zorunda kalacaktır. (Bay Çarşamba'nın hangi tanrı olduğunu spoiler vermemek için yazmıyoruz).

Konusu ve karakterleri ile çok konuşulacağını düşündüğümüz 2001 yılındaki aynı isimli kitabından uyarlanan diziyi bizlerde merakla bekliyoruz.
Yazıyı Paylaş :

Yorum Gönder